Kundaktiviteter i Vansbro, Spånga och Örebro

2017-01-25

 

Hydroscand rivstartar 2017 med många olika kundaktiviteter runt om i landet, med öppna hus i Vansbro och Spånga samt medverkande på Hindersmässan i Örebro.

Öppna hus i Vansbro och Spånga

Onsdagen den 25 januari, mellan klockan 10:00 och 14:00, bjuder Hydroscand in till öppet hus och invigning av den nya slangservicebutiken i Vansbro. Under eventet bjuds det på lättare förtäring och det arrangeras även en tipspromenad med chans att vinna fina priser.

Torsdagen den 26 januari, mellan 10:00 och 14:00, anordnar Hydroscand öppet hus på filialen i Spånga, strax norr om Stockholm. Även här arrangeras det en tävling och bjuds på lättare förtäring.

Under båda dagarna visar vi upp våra lokaler och presenterar nya spännande produktnyheter inom vårt breda sortiment av slang och ledningskomponenter.


Hindersmässan i Örebro

Mellan onsdag 25 januari och fredag 27 januari medverkar Hydroscand på Hindersmässan, en marknad som äger rum sista veckan i januari i Örebro varje år och som har anor från 1300-talet.

På Hydroscands slangservicebutik på Aspholmsvägen 6 bjuder vi kunderna på värmande gulaschsoppa, anordnar tävlingar och visar upp vårt stora sortiment, liksom i vår andra Örebro-butik på Berglundavägen 3 där vi bjuder på fika.

Alla kunder hälsas varmt välkomna till evenemangen!