Applikationstekniker smörjsystem, Stockholm

Är du serviceinriktad, tekniskt kunnig och har tidigare erfarenhet av smörjsystem? Till vårt huvudkontor i Sköndal, Stockholm söker vi en Applikationstekniker med huvudsaklig inriktning mot centralsmörjsystem.

Arbetsuppgifter

Som applikationstekniker jobbar du med att utveckla försäljningen av smörjsystem, huvudsakligen på eftermarknaden. Du kommer även att vara länken mellan våra filialer och helpdeskfunktionen i tekniska frågor. I arbetet ingår också att utveckla och förbättra befintliga produkter inom området i samråd med våra leverantörer och kunder.

Ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund, filial och applikation, samt att utveckla och driva vårt produktsortiment inom centralsmörjning framåt. Andra dagliga arbetsuppgifter är att utveckla och dimensionera system och ritningar, samt upprätta säljverktyg och mallar för dokumentationsarbetet.  

Du kommer även att medverka vid uppbyggnad av vårt kontaktnätverk inom området centralsmörjsystem hos organisationer och kunder, samt utbilda filialer/anställda i handhavandet av våra komponenter.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kontakt med filialer, eftermarknads- och OEM-kunder.

Din profil

Du bör ha ett stort tekniskt intresse, känsla för service och branscherfarenhet inom centralsmörjning. Vi ser gärna att du ha ett stort engagemang, datorvana samt kunskap/erfarenhet av CAD. Utöver detta bör du även behärska engelska i både tal och skrift.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.