Butiks- och exponeringsansvarig till marknadsavdelningen

Är du en driven affärsmänniska som vill arbeta med att utveckla ett butikskoncept för ett välkänt varumärke? Hydroscand söker nu en butiks- och exponeringsansvarig.

Arbetsuppgifter

I rollen som butiks- och exponeringsansvarig får du ett viktigt ansvar att säkerställa att Hydroscands butiker i Sverige och Danmark har den bästa varuexponeringen vid varje givet tillfälle. Du får även ett stort ansvar för planering, inköp och försäljning av strategiska kringprodukter till butiksledet. Sammantaget blir du en mycket viktig länk mellan huvudkontoret i Sköndal och butikerna i Sverige och Danmark.

Du reser frekvent inom Sverige och Danmark och planerar inför samt deltar ibland i förekommande mässor. Till din hjälp har du en mässplockare/marknadsassistent som du även har personalansvar över.

Då Hydroscand etablerar nya butiker i Sverige och Danmark är du delaktig från planeringsstart. Ditt jobb blir här att säkerställa en optimal butikslayout, samt att ha en pådrivande och samordnande funktion.

Du kommer sannolikt från butiksledet i en butikskedja, kanske som kategoriansvarig, och har därmed stor förståelse för hur viktigt det kan vara med enhetliga och affärsmässiga butiker. Som person är du en prestigelös människokännare som hjälper andra med din energiska och diplomatiska läggning. Du är metodisk och hanterar kortare arbetstoppar med bibehållet lugn och fokus. Du har inga problem med resande i tjänsten vare sig det sker med bil, flyg eller tåg. Du rapporterar till Hydroscands marknadschef.

Du erbjuds en omväxlande tjänst i en internationell, expanderande och lönsam koncern. Du får mycket frihet i en prestigelös organisation som växt oavbrutet sedan 1969.

Din profil

Du bör ha en strategisk förståelse för samt erfarenhet av butiksexponering och försäljning i en butikskedja. Du bör även ha ett tekniskt intresse och erfarenhet av att leda andra.

Goda kunskaper i engelska är ett krav, erfarenhet av budget och siffror är meriterande.

Vi söker dig som är driven, positiv och har en förmåga att entusiasmera andra. Vi förutsätter att du är en lagspelare som alltid har kunden i fokus.