Butiksansvarig, Falkenberg

Har du ett tekniskt intresse, en utpräglad känsla för service och erfarenhet av försäljning? Till vår butik i Falkenberg söker vi nu en butiksansvarig.

Arbetsuppgifter

Som butiksansvarig leder du verksamheten i butiken och ser till att en god ordning upprätthålls. Du ansvarar för att fylla på butiken och se till att alltid ha rätt saker på hyllorna. Du jobbar även med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir där att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Till din hjälp har du en servicetekniker som backar upp i butiken när denne inte är ute i fält med servicebussen.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang, känsla för service, B-körkort och datorvana. Vi ser gärna att du har mek-/skruvvana, alternativt utbildning/erfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

Branscherfarenhet är ett plus.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.