Butiksansvarig, Hallsberg

Har du ett tekniskt intresse, en utpräglad känsla för service och erfarenhet av försäljning? Till vår butik i Hallsberg söker vi nu en butiksansvarig.

Arbetsuppgifter

Som butiksansvarig ser du till att en god ordning upprätthålls i butiken. Du ansvarar för att fylla på butiken och se till att alltid ha rätt saker på hyllorna. Du jobbar även med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir där att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av försäljning. Vii vill även att du har ett stort engagemang, känsla för service, B-körkort och datorvana. Du får gärna ha mek-/skruvvana, alternativt utbildning/erfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

Branscherfarenhet är ett plus.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.

Urval sker löpande, se därför till att skicka in din ansökan i god tid.