Butiksansvarig, Jönköping

Har du ett tekniskt intresse, en utpräglad känsla för service och erfarenhet av försäljning? Till vår butik i Jönköping söker vi nu en butiksansvarig.

Arbetsuppgifter

Som butiksansvarig arbetar du tillsammans med trevliga och kunniga kollegor och ser till att en god ordning upprätthålls i butiken. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet samt säkerställa att det alltid finns rätt saker på hyllorna. Du jobbar även med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir där att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Utöver detta kommer du även hjälpa till med administrativa rutiner. Du kommer att rapportera till platschefen och tillsammans med denne se till att planering och bemanning fungerar som det ska. Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang, känsla för service, B-körkort och datorvana. Vi förutsätter att du är strukturerad, flexibel och har tidigare erfarenhet av att leda och fördela arbete.

Har du även kunskap och erfarenheter som gör att du kan hjälpa till med beredskapsarbete på SlangExpress (vår mobila slangverkstad) är det meriterande.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då butiken är ISO-certifierad läggs också stor vikt vid rutiner.