Butiksansvarig, Kiruna

Har du ett tekniskt intresse, en utpräglad känsla för service och erfarenhet av försäljning? Till vår butik i Kiruna söker vi nu en butiksansvarig.

Arbetsuppgifter

Som butiksansvarig ser du till att en god ordning upprätthålls i butiken. Du kommer att leda och fördela det dagliga arbetet samt säkerställa att det alltid finns rätt saker på hyllorna. Du jobbar även med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir där att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Utöver detta kommer du ha ett visst administrativt ansvar, där du bl.a. ser till att båda våra butiker i Kiruna alltid har rätt bemanning. Du kommer primärt att arbeta ovan jord, men då en av våra butiker ligger nere i Kirunagruvan kan även arbete under jord förekomma.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Du kommer att rapportera till platschefen. Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang, känsla för service, B-körkort och datorvana. Vi förutsätter att du är flexibel och har tidigare erfarenhet av att leda och fördela arbete.  

Erfarenhet inom gruv-/entreprenadmaskinbranschen är ett plus.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.

Kan detta vara du? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan.