Butikssäljare/servicetekniker, Hedenstorp

Har du ett tekniskt intresse och en utpräglad känsla för service? Hydroscand expanderar och söker nu en butikssäljare/servicetekniker till vår kommande butik på Hedenstorp, Jönköping.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare/servicetekniker arbetar du med hydrauliska och pneumatiska reparationer/underhåll av maskiner och dylikt i vår servicehall, varvat med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete. Vi vill också att du ska kunna rycka in och hjälpa till med vårt SlangExpress-koncept (våra mobila slangverkstäder), vilket innebär att du vid behov servar kunderna med slangreparationer ute i fält. Arbete med SlangExpress innebär också beredskapsarbete med utryckning till kund, där dygnet-runt-passning av telefon under schemalagda veckor ingår.  

Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt, samt goda utvecklingsmöjligheter genom både interna och externa utbildningar. Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang, datorvana, känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, hydraulikteknik eller liknande.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.