Butikssäljare/slangmontör, Jönköping

Har du ett tekniskt intresse, erfarenhet av försäljning och en utpräglad känsla för service? Till vår butik på Granitvägen i Jönköping söker vi nu en Butikssäljare/Slangmontör

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare jobbar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att på ett professionellt och ödmjukt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt. Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang, datorvana samt en känsla för service. Det är bra om du har vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik. Har du även kunskap och erfarenheter som gör att du kan hjälpa till med beredskapsarbete på SlangExpress (vår mobila slangverkstad) är det meriterande.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då butiken är ISO-certifierad läggs också stor vikt vid rutiner och struktur.