Vikariat - butikssäljare/slangmontör, Linköping

Har du ett tekniskt intresse och en känsla för service? Till vår butik i Linköping söker vi nu en butikssäljare/slangmontör för ett vikariat.

Arbetsuppgifter

Som säljare jobbar du med personlig försäljning över disk, framförallt till personer inom industribranschen. Ditt jobb blir där att på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Dessutom förekommer hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt. Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang, känsla för service, B-körkort och datorvana. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande. Vi ser även gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.

Anställningsform: vikariat, heltid

Tillträde: omgående

Tidsperiod: t.o.m. 2018-08-03

Urval kommer att ske löpande, se därför till att skicka in din ansökan i god tid.