Butikssäljare/slangmontör, Malmö

Har du ett tekniskt intresse, erfarenhet av försäljning och en utpräglad känsla för service? Till vår butik i Malmö söker vi nu en butikssäljare/slangmontör.

Arbetsuppgifter

Som butikssäljare jobbar du mycket med personlig försäljning över disk. Ditt jobb är att tillsammans med dina medarbetare på ett ödmjukt och professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods samt monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar. Vi strävar efter att ha branschens bästa och mest engagerade medarbetare.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse och gärna tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang, datorvana och känsla för service. B-körkort och/eller branscherfarenhet är ett plus.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då butiken är ISO-certifierad läggs också stor vikt vid ordning, rutiner och struktur.