Fältsäljare, Stockholm

Har du ett tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av försäljning? Till Stockholmsdistriktet söker vi nu en Fältsäljare.

Arbetsuppgifter

Som fältsäljare hos oss arbetar du målinriktat – du skall utveckla försäljningen med hjälp av företagets affärsidé. Dina huvuduppgifter blir uppsökande verksamhet och närvaro hos kunden. Dina aktiviteter skall generera lönsamma affärer för kunden och företaget, både på kort och på lång sikt. Arbete på filialen förekommer också.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör vara lyhörd, ha ett tekniskt intresse, gärna tidigare erfarenhet av försäljning, stort engagemang samt en känsla för service. Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. 

Vi erbjuder

Vi ställer höga krav på våra säljare, men erbjuder också rätt person stor frihet i arbetet med att driva och utveckla verksamheten. Du kommer att jobba med ett kunnigt, serviceinriktat och väl fungerande team, som tillsammans med dig får bästa förutsättningar för att lyckas i våra affärer.