Lagerarbetare/mässmaterialansvarig, Stockholm

Är du händig, strukturerad, prestigelös och gillar att ta i när det gäller? Nu söker vi dig som vill hjälpa vår marknadsavdelning med förberedelse och genomförande av våra mässor samt med uppbyggnad av nya butiker.

Arbetsuppgifter

I första hand kommer du fungera som ansvarig för att administrera, plocka, packa och skicka mässmaterial från vårt lager till varje schemalagd aktivitet, utifrån ett särskilt ”körschema” inför varje event.

I rollen ingår även att hålla i ordning och underhålla mässmaterialet vid behov, genom att ta egna initiativ kring vad, hur och när detta behöver göras. Underhållsarbetet kan innefatta t.ex. målning samt enklare snickeriarbeten.

Du kommer också hjälpa till med att bygga upp butiker i samband med nyetableringar och ombyggnationer runt om i hela landet, vilket innebär en del resor i arbetet. Här ingår bl.a. att montera inredning och plocka nya lagerupplägg – både från vårt huvudlager och på plats i butik. Utöver detta kommer du även utföra sedvanliga lageruppgifter samt vara behjälplig med övrigt förekommande arbetsuppgifter på marknadsavdelningen.

Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen och utgå från huvudkontoret i Sköndal. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter framöver.

Din profil

Du är inte rädd för att hugga i när det behövs, då arbetet innefattar en del tunga lyft. Du är ordningsam, händig och gillar även snickeri- och målningsjobb (för att underhålla mässmaterial). Du måste vara samarbetsvillig och kunna ta instruktioner från flera olika personer, då du kommer att samarbeta med olika funktioner och roller både på huvudkontoret och i våra butiker.

Du bör även ha ett tekniskt intresse, vara serviceinriktad samt besitta en god social kompetens där du inte är rädd för att ge dig in i nya miljöer. Flexibilitet är av yttersta vikt, då arbetet kan innebära en del övernattningar i perioder i samband med ombyggnationer och nyetableringar.

B-körkort och truckkort är ett krav. Kunskaper i MS Office är ett plus.

Urval sker löpande, se därför till att skicka in din ansökan i god tid.