Platschef Upplands Väsby

Har du tidigare erfarenhet av ledarskap och ett brinnande intresse för försäljning? Till vår filial i Upplands Väsby söker vi nu en platschef.

Arbetsuppgifter

Som platschef ansvarar du för filialen och dess personal, samt att styra och planera verksamheten så uppsatta budgetmål nås. Du skall med ett strategiskt, engagerat och tydligt ledarskap utveckla den positiva anda som idag råder på filialen.

Du skall även arbeta aktivt med företagets utveckling och bidra till att det förändras i takt med våra kunders önskemål och krav. Att delta på mässor och event ser vi som en självklarhet. En del av arbetet kommer på sikt att vara uppsökande försäljningsarbete, således kommer resor i Stockholm med omnejd att förekomma. Vid behov kommer du självfallet också att hjälpa till i det dagliga arbetet.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt. Hydroscand erbjuder även goda möjligheter till utveckling genom både interna och externa utbildningar.

Företaget som är under stark expansion har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, se möjligheter, vara handlingskraftig och ha en affärsmässig inställning.

Vi förutsätter att du är målinriktad, har gedigen erfarenhet av ledarskap, har vana av att arbeta med processer samt att du är drivande och kreativ.

Du bör ha förmågan att överblicka helheten, att skapa ett gott arbetsklimat och även förmågan att engagera dina medarbetare. Att alltid sätta kunden i fokus ser vi som en självklarhet.