Servicetekniker/butikssäljare Kiruna

Har du en utpräglad känsla för service och gillar att ta i när det gäller? Till Kiruna söker vi nu en Servicetekniker/butikssäljare.

Arbetsuppgifter

Tjänsten SlangExpress är Hydroscands mobila slangverkstäder, vi tillverkar och byter slang på plats där kunden befinner sig.

Du kommer att arbeta med införsäljning och service mot både etablerade samt nya kunder, inom t.ex. industri och entreprenad. Arbetet innefattar förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning. Du kommer att serva kunder i Kiruna med omnejd. Att jobba som servicetekniker kan också innebära visst beredskapsarbete.

Utöver arbetet med SlangExpress kommer du även arbeta med personlig försäljning över disk i butiken. Ditt jobb blir där att på ett professionellt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är inkommande förfrågningar, materialanskaffning och orderhantering. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods, samt monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter och mycket kundkontakt.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang, datorvana, känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons- eller hydraulikteknik.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du är flexibel, stresstålig, har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då butikerna är ISO-certifierade läggs även stor vikt vid rutiner och struktur.