Servicetekniker, Linköping

Har du ett tekniskt intresse och gillar att ta i när det gäller? Hydroscand SlangExpress expanderar och till Linköping söker vi nu ytterligare en servicetekniker.

Arbetsuppgifter

Tjänsten SlangExpress är Hydroscands mobila slangverkstäder, vi tillverkar och byter slang på plats där kunden befinner sig.

Som servicetekniker kommer du att serva kunder ute i fält med en av våra servicebussar i Östergötland. Du kommer att ingå i ett team med en annan servicetekniker, men kommer att arbeta mycket självständigt. Arbetet innefattar förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning. Du kommer att utföra allt ifrån ett byte av en trasig hydraulslang på en grävmaskin ute i fält, till förebyggande underhåll vid planerade driftstopp på industrier.

Du kommer att utgå från filialen i Linköping, där även en stor del av upplärningen kommer att ske. 

Då Hydroscand värnar om både våra medarbetare och kunder utbildar vi våra servicetekniker i en rad olika säkerhetsutbildningar, t.ex. Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och Fallskyddsutbildning. Utöver detta erbjuder vi också flertalet internutbildningar gällande produktkunskap.

Arbetet innebär även schemalagda beredskapsveckor med utryckning till kund, där dygnet-runt-passning av telefon ingår.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang, datorvana, känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, hydraulikteknik eller liknande. Tidigare erfarenhet av hydraulikarbeten är mycket meriterande.

B-körkort är ett krav. Då tjänsten innefattar beredskapsarbete är flexibilitet av yttersta vikt.

Dessutom vill vi att du är ordningsam, strukturerad, har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då samtliga av Hydroscands filialer i Östergötland är ISO-certifierade läggs också stor vikt vid rutiner och struktur.

Intervjuer kommer att hållas löpande, se därför till att skicka in din ansökan i god tid.