Servicetekniker, Luleå

Har du ett tekniskt intresse och gillar att ta i när det gäller? Hydroscand SlangExpress söker nu en servicetekniker till Luleå.

Arbetsuppgifter

Tjänsten SlangExpress är Hydroscands mobila slangverkstäder, vi tillverkar och byter slang på plats där kunden befinner sig.

Som servicetekniker kommer du att serva kunder ute i fält med vår servicebuss i Luleå med omnejd. Du kommer även serva kunder i vår servicehall som ligger i anslutning till butiken.

Du kommer att arbeta med införsäljning och service mot både etablerade samt nya kunder, inom t.ex. industri och entreprenad. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning.

Arbetet innebär även beredskapsarbete med utryckning till kund, där dygnet-runt-passning av telefon på vardagar ingår. 

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang, datorvana, känsla för service samt en vana av att meka och skruva. Vi ser gärna att du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, hydraulikteknik eller liknande.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du är ordningsam, strukturerad, har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då filialen i Luleå är ISO-certifierad läggs också stor vikt vid rutiner och struktur.