Servicetekniker, Stockholm

Har du ett tekniskt intresse och gillar att ta i när det gäller? Hydroscand SlangExpress söker nu en servicetekniker till Stockholm.

Arbetsuppgifter

Tjänsten SlangExpress är Hydroscands mobila slangverkstäder, vi tillverkar och byter slang på plats där kunden befinner sig.

Som servicetekniker kommer du att serva kunder på plats i Stockholm med omnejd. Du kommer ingå i ett team på åtta servicetekniker samt en servicechef och ni kommer att arbeta med förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning. Arbetet kan innefatta allt ifrån ett byte av en trasig hydraulslang på en grävmaskin ute i fält, till förebyggande underhåll vid planerade driftstopp på industrier. 

Då Hydroscand värnar om både våra medarbetare och kunder utbildar vi våra servicetekniker i en rad olika säkerhetsutbildningar, t.ex. Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och Fallskyddsutbildning. Utöver detta erbjuder vi också flertalet internutbildningar gällande produktkunskap.

Arbetet innebär även schemalagda beredskapsveckor med utryckning till kund, där dygnet-runt-passning av telefonen ingår.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter.

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna med hydraulik- och/eller fordonsteknisk bakgrund och som gillar att ta i när det gäller.

B-körkort är ett krav.