Slangmontör, Motala

Är du kvalitetsmedveten och har tidigare erfarenhet verkstadsarbete? Till Special Hoses i Motala söker vi nu en slangmontör.

Arbetsuppgifter

Special Hoses-anläggningen i Motala är den enda av sitt slag inom Hydroscand. Här monteras kopplingar och komponenter på t.ex. metall-, Spir Star- och kompositslang. Med hjälp av Hydroscands butiker runt om i Sverige ger Special Hoses en mycket tidseffektiv och kundnära service, där vi ofta kan leverera färdigmonterade produkter redan nästkommande dag.

Som slangmontör jobbar du med montering av slang efter kundspecifika beställningar, samt provtryckning och avsyning av färdigmonterad slang. Du tar även emot och packar upp inkommande gods samt skickar iväg avgående gods.

Tillsammans med ett team av svetsare och andra montörer arbetar du för att täcka våra kunders behov av specialslang. 

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Din profil

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang samt kunna planera ditt eget arbete för att uppnå ett optimalt arbetsflöde. Truckkort samt utbildning/erfarenhet inom verkstad är meriterande, men inget krav.

Vi söker dig som är initiativtagande, kvalitetsmedveten, flexibel och självgående.

Utöver detta vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare. Då anläggningen är ISO-certifierad samt certifierad för att utföra CE-märkning läggs stor vikt vid rutiner och struktur.

Urval kommer att ske löpande, så dröj därför inte med din ansökan.