Strategisk inköpare, Sköndal

Är du en vass förhandlare med tekniskt intresse och erfarenhet av strategiskt inköp? Till vårt huvudkontor i Sköndal, Stockholm söker vi nu en strategisk inköpare.

Arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare driver du förhandlingar, ägnar dig åt sourcing och sluter avtal. Du tar fram KPI:er för att styra och analysera processer samt tar egna initiativ och beslut baserat på affärsläget, allt för att uppnå bästa möjliga totalkostnad.

Du måste vara en lagspelare som förstår vikten av att skapa ett bra samarbete med kollegor, samtidigt som du måste arbeta mycket självständigt då du förväntas söka upp och utvärdera nya leverantörer på egen hand.

Du rapporter till inköpschef och ingår i ett team med denne och en till strategisk inköpare. Tillsammans samarbetar ni också tätt med andra avdelningar.

Tjänsten innebär en del resande, framförallt inom Europa, men en del resor i Asien kan också förekomma.

Företaget som är under stark expansion, har kund och kvalitet som starka hörnstenar. Du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i ett dynamiskt företag som idag är verksamt i 18 länder.

Din profil

Du har minst 3 års erfarenhet av strategiskt och operativt inköp, samt minst 3-årig ingenjörs- eller ekonomutbildning på högskolenivå.

Du behärskar Office-paketet och har gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i affärssystem. Engelska och svenska talar och skriver du obehindrat. Ytterligare språkkunskaper och erfarenhet av arbete med private label är meriterande.

Vi söker dig med en problemlösarattityd samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både leverantörer och medarbetare.

Urval sker löpande, så dröj därför inte med din ansökan.

Kontakt från rekryteringsföretag undanbedes.