Hydroscand Borås

Kontaktinformation, öppettider och vägbeskrivning till vår slangservicebutik i Borås.

Adress

Källbäcksrydsgatan 8
507 42 Borås

Telefon

033-25 75 07

Öppettider

Måndag - fredag kl. 07.15 - 16.15

Lunchstängt kl. 12.00-12.45


Borås 1000 px.jpg

Slangar och kopplingar i Borås

Med ett stort lokalanpassat lager är chansen stor att det du söker finns tillgängligt direkt över disk hos Hydroscand i Borås. Det som inte finns på plats beställer vi in, vilket är snabbt gjort.

Ett heltäckande sortiment - från hydraulik till pneumatik

Genom våra dörrar kommer olika sorters kunder in varje dag. Vissa kommer till oss som privatpersoner, andra är mindre entreprenörer och vissa jobbar på stora industrier. De har skilda behov och varierande budget, men vi kan hjälpa samtliga. Med stora valmöjligheter inom hydraulslangar, rör, slangkopplingar, svivlar, rörklammer, adaptrar, snabbkopplingar och presskopplingar hittar vi lösningar på de flesta spörsmål.

Att du behöver lösa problemen fort, få med dig rätt komponent och snabbt komma vidare till nästa anhalt för dagen, är något vi förstår. Vi gillar mötet med dig och brinner för att leverera fantastisk service som ett komplement till våra hållbara, effektiva och funktionella produkter. Har du ett problem som rör slangar, ta dig till Hydroscand i Borås! Har du en fråga om pneumatik, hydraulik eller något annat? Tveka inte att ringa.