Hydroscand Borlänge

Kontaktinformation, öppettider och vägbeskrivning till vår slangservicebutik i Borlänge.

Adress

Paketgatan 4
784 72 Borlänge

Telefon

0243-810 30

Butiksjour

0243-810 34

Öppettider

Måndag - fredag 07.00 - 16.00


borlange_webb.jpg

Slangar och kopplingar i Borlänge

Vi brinner för service och anpassar oss efter dina önskemål och behov! Hos Hydroscand i Borlänge hittar du lösningar på allt som hör slangar och kopplingar till. Våra kunder kommer från stora industrier, privatpersoner och små entreprenader. Alla har de olika förutsättningar. Utifrån personerna vi möter varje dag har vi byggt upp vårt lokalanpassade lager som finns tillgängligt över disk, med allt från hydraulik till pneumatik.

Skulle du behöva någon rörklammer, adapter, snabbkoppling, hydraulslang, industrislang eller något annat som inte finns hos oss i Borlänge, beställer vi självklart in det. Hydroscand har nämligen ett stort nätverk av butiker och ett centrallager.

Låt oss i Borlänge hjälpa dig att hitta lösningar

I och med att vi har ett brett spektrum av kunder kan erfarenheten från deras tidigare frågeställningar hjälpa oss att lösa dina slangrelaterade problem. Så oavsett om du är ute efter svivlar, presskopplingar eller något annat för slangar och ledningskomponenter – ring oss på Hydroscand eller kom förbi butiken i Borlänge för att möta vår serviceinriktade personal personligen!