Hydroscand Jönköping Gamla Flygfältet

Kontaktinformation, öppettider och vägbeskrivning till vår slangservicebutik i Jönköping - Gamla Flygfältet.

Adress

Granitvägen 1
553 03 Jönköping

Telefon

036-18 80 40

SlangExpress

020-46 46 00

Öppettider

Måndag - torsdag kl. 07.00 - 17.00
Fredag och dag före röd dag kl. 07.00 - 16.00


Butiksbild 2018.jpg

Slangar och kopplingar i Jönköping

När du som finns i Jönköping behöver något inom slangar och kopplingar vill vi vara ditt självklara val! Hydroscand fokuserar på att leverera hydraulik och pneumatik med god flexibilitet och förstklassig service.

Snabb och kunnig personal med service i fokus

Vi har alla varit med om tillfällen då något går fel och det kör ihop sig. När det händer dig och du snabbt behöver hitta lösningar för att råda bot på läget, ska du komma till oss i Jönköping. Här kan du snabbt hämta rätt delar för att kunna fortsätta projektet. Kontakta oss om du behöver hjälp så kan vi gemensamt reda ut vad som krävs för att du ska komma vidare. Vi möter dagligen stora industrier och engagerade privatpersoner. De här mötena har gett oss stor kunskap om vilka komponenter som passar i olika lägen.

Vårt lokalanpassade lager rymmer allt från svivlar till slangkopplingar, adaptrar och mycket mer. Skulle något du söker ändå inte finnas tillgängligt, så är det inga problem. När du vänder dig till oss är det smidigt att beställa in från vårt centrallager. Hör av dig eller kom förbi butiken i Jönköping för att snabbt kunna fortsätta med din dag!