Hydroscand Aspholmen, Örebro

Kontaktinformation, öppettider och vägbeskrivning till vår slangservicebutik i Aspholmen, Örebro.

Adress

Aspholmsvägen 6
702 27 Örebro

Telefon

019-16 52 20

Butiksjour

019-16 52 25

SlangExpress

020-46 46 00

Öppettider

Måndag - fredag 07.00 - 16.30


Hydroscand Örebro

På denna filial finns en publik laddbox

Laddplats-2017.jpg

Tillgänglig dygnet runt alla dagar i veckan. Öppen för allmänheten med ”InCharge” laddkort. Laddkort för gratis laddining för Hydroscands kunder kan hämtas inne i butiken.

Laddboxen finns med på InCharges karta för publika laddboxar.

 

 

Slangar och kopplingar i Örebro, Aspholmen

När du är i planeringsstadiet för ett nytt projekt eller behöver lösa något som plötsligt kom upp förstår vi att du vill handla från en slangservicebutik som känns smidig. Därför strävar vi efter att erbjuda strålande service med hög flexibilitet. Ett besök hos oss i Aspholmen, Örebro ska vara ett trevligt sådant. Det ska gå snabbt att få det du behöver, men behöver du hjälp att hitta precis rätt rörklammer eller hydraulslang ska vi finnas tillgängliga för det också.

Välfyllt lager med slangar och adaptrar i Örebro

Lagret hos oss i Aspholmen, Örebro är anpassat utifrån våra kunder. Från hydraulik till pneumatik, vi vill erbjuda så mycket som möjligt av det som du efterfrågar direkt över disk. Skulle något på din inköpslista trots allt inte finnas hos oss kan vi självklart beställa in det från en annan Hydroscand-butik eller från centrallagret. Välkommen att höra av dig till oss eller kom förbi butiken för att prata slangar, svivlar, ventiler och kopplingar!