Hydroscand Söderhamn

Kontaktinformation, öppettider och vägbeskrivning till vår slangservicebutik i Söderhamn.

Adress

Blötängsvägen 14

826 40 Söderhamn

Telefon

0270-642 50

Butiksjour

070-219 73 27 | 070-219 75 94

SlangExpress

020-46 46 00

Öppettider

Måndag - fredag 07.00 - 16.30


Slangar och kopplingar i Söderhamn

Ofantligt sortiment, personligt bemötande och kompetenta medarbetare nära dig. Det är vårt vinnande koncept! Vi är din självklara leverantör av slangar, rör, hydraulslangar, snabbkopplingar, presskopplingar, adaptrar och mycket mer. Allt från pneumatik till hydraulik i Söderhamn!

Stort butikslager anpassat för Söderhamnsområdet

Vi på Hydroscand i Söderhamn möter dagligen kunder med olika behov och budget, från mindre entreprenörer till privatpersoner och industrin. Det har gjort oss som jobbar här till väloljade maskiner när det kommer till att lösa slangrelaterade problem. I vårt lager finns ett brett sortiment med lokal anpassning, vilket innebär att du ofta kan få det du behöver direkt över disk. Skulle du behöva en mer ovanlig komponent beställer vi den från någon av våra andra butiker eller centrallagret.

Hydroscand följer utvecklingen på marknaden och kan på så sätt möta de senaste kraven inom miljö, effektivitet och lönsamhet. Oavsett vilka slangrelaterade utmaningar du står inför har vi kompetensen att hitta en passande produkt som lever upp till dina förväntningar. Så ring oss eller kom förbi Hydroscand i Söderhamn idag!