Hydroscand Värmdö, Stockholm - ny butik!

Kontaktinformation, öppettider och vägbeskrivning till vår slangservicebutik i Värmdö, Stockholm.

Adress

Akilles väg 1
134 44 Gustavsberg

Telefon

08-570 105 50

SlangExpress

020-46 46 00

Öppettider

Måndag-fredag kl. 07.00 - 16-00

 


Slangar och kopplingar på Värmdö, Stockholm

När det kör ihop sig och du är i behov av med slangar och kopplingar så är du varmt välkommen till Hydroscand på Värmdö. Om du kommer från Gustavsberg, Värmdö och Ingarö kan du enkelt ta dig hit, utan att påverkas av trafiksituationen i centrala Stockholm.

Vår butik kan stoltsera med ett ovanligt omfattande lager som innefattar allt inom slangar, rör och kopplingar. Från pneumatik till hydraulik.

Vi hjälper dig hitta rätt bland slangar, rör och kopplingar

Vi är en etablerad leverantör som strävar efter att inte bara ge dig de bästa tekniska lösningarna, vi vill även bemöta dig på bästa sätt. Medarbetarna på Hydroscand på Värmdö går steget längre för dig som kund och ser till att du hittar de slangar och kopplingar som du behöver. Ställer du en fråga till oss så får du ett utförligt och korrekt svar. Kanske känner du till oss sedan tidigare, annars ser vi fram emot att bli bekanta med dig.

Är du en privatperson eller repesenterar du ett företag? Oavsett vem du är så är du varmt välkommen till oss på Värmdö. Du är även välkommen att ringa oss för att ta reda på om just den hydraulslang, adapter, rörklammer, snabbkoppling eller något annat du är ute efter finns i lager hos oss just nu. Om något skulle saknas kan vi snabbt beställa in det från vårt huvudlager som ligger nära oss i Stockholm.