Bli en del av succén SlangExpress!

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi skickliga tekniker över hela landet - så ta chansen och ansök redan idag!

Vad innebär tjänsten?

SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice, där vi med hjälp av våra rullande slangverkstäder, tillverkar och byter slang på plats hos kunden. I Sverige har vi fler än 50 SlangExpress-bussar som hjälper kunder över hela landet.

Utöver våra servicebussar, har Hydroscand över 60 butiker på olika orter i Sverige, för att alltid finnas nära kunden. Detta gör att vi kan erbjuda marknadens bästa tillgänglighet, något som värdesätts enormt av våra kunder.

Som servicetekniker på Hydroscand kommer du att verka mitt i händelsernas centrum och undsätta kunder ute i fält. Du kommer att vara ett ansikte utåt för Hydroscand, serva våra kunder och sälja in konceptet SlangExpress. Förutom tillverkning och byte av slang, kommer du även att arbeta med förebyggande underhåll, besiktning samt service och montage av centralsmörjning.

Vem är du?

Vi tror att du har ett tekniskt intresse och är en engagerad person med stark känsla för service. Vi tror även att du har datorvana och vana av att meka och skruva. Det är ett plus om du även har utbildning/erfarenhet inom fordons-, hydraulikteknik eller liknande.

B-körkort är ett krav och eftersom du arbetar utifrån din servicebuss tror vi att du tycker om att köra bil.

Vi värdesätter också att du är ordningsam, strukturerad, har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.