Filialen i Kalmar flyttar till nya lokaler

2018-05-02

​Filialen i Kalmar kommer inom kort att flytta till nya, större lokaler. Den nya adressen blir Dragonvägen 11 i Kalmar, vilket innebär ett bättre läge för företagets kunder. 

Hydroscands butik i Kalmar flyttar till större lokaler och får i och med detta ett bättre läge från såväl E22 som från flera andra större genomfartsleder i Kalmar. De större lokalerna ger även betydligt bättre möjligheter för Hydroscand att ta emot kunder med större fordon. 

”Det känns väldigt bra att vi nu får större lokaler och därmed möjligheten att ta emot alla kunder på ett bättre sätt. Att dessutom butikens läge förbättras avsevärt för våra kunder är såklart ytterligare ett plus”, säger Niklas Augustsson, regionchef sydöst på Hydroscand.

”Flytten av filialen i Kalmar är ett viktigt steg för vår utveckling i regionen. Under hösten kommer vi att ta nästa steg för att möta kundernas behov, då vi lanserar ytterligare en nyhet för kunderna i Kalmar”, säger Pontus Nygren, marknads-och försäljningschef på Hydroscand.

Den nya lokalen är hela 700 m2, vilket innebär en ökning på 200 m2 i jämförelse med den tidigare filialen. Redan den 7 maj beräknar Hydroscand att de ska kunna slå upp dörrarna till den nya butiken.