Hydroscand lanserar mobil slangservice i Halmstad

2018-11-15

Hydroscands mobila slangservicetjänst växer så att det knakar i Sverige. Under 2018 har företaget expanderat kraftigt och rullat ut nya servicebussar över hela landet. Nu gör Hydroscand den populära tjänsten tillgänglig för flera och lanserar SlangExpress för kunderna i Halmstad.

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har blivit en succé i Sverige och företaget svarar nu på den växande efterfrågan genom att lansera tjänsten i ännu en stad. Denna gång satsar Hydroscand på Halmstad.

”Det känns riktigt bra att vi nu kan utöka servicegraden ännu mer för våra kunder i Halland. Lanseringen av SlangExpress i Halmstad blir ett riktigt bra komplement till våra filialer i Halland och SlangExpress i Falkenberg”, säger Tommy Sjöblom, regionchef sydväst på Hydroscand.

Tommy tror att den ökade efterfrågan har att göra med att fler och fler ser värdet av effektiv mobil slangservice på plats hos kunden. Oplanerade driftstopp är en kostsam historia och med hjälp av SlangExpress kan tiden för dessa kortas ned betydligt. För att helt undvika driftstopp kan Hydroscands kunder även ta hjälp av SlangExpress för förebyggande slangservice på plats hos kunden.

SlangExpress kommer att börja rulla i Halmstad under december och kommer tillsammans med SlangExpress i Falkenberg att serva kunderna i området kring dessa städer. SlangExpress går att nå via ett och samma telefonnummer, oavsett var i landet du befinner dig - 020-46 46 00.

 

På fotot syns Hydroscands servicetekniker (fr. v.) Johan Bengtsson Braun och Johan Rapp.