Hydroscand lanserar mobil slangservice i Kalmar

2018-10-16

Hydroscands mobila slangservicetjänst växer så att det knakar i Sverige. Bara under 2018 har hela 12 nya servicebussar börjat rulla i olika delar av landet. Nu är det dags att lansera den populära tjänsten i ännu en stad, denna gång satsar företaget på Kalmar.

Oplanerade driftstopp är en kostsam historia, det gör att allt fler ser det stora värdet i effektiv mobil slangservice på plats hos kunden. Hydroscands kunder nyttjar inte bara SlangExpress för akuta behov efter slangbrott, utan även för förebyggande slangservice på plats hos kunden.

Under senaste åren har SlangExpress expanderat kraftigt i Sverige och nu möter Hydroscand efterfrågan i Kalmar genom att lansera tjänsten även i denna stad. SlangExpress kommer att utgå från Hydroscands nya butik i Kalmar.

”Vi satsar väldigt mycket på Kalmar just nu. Under 2018 flyttade vi butiken till större mer lättillgängliga lokaler. Nu är det dags att lansera mobil slangservice för att även kunna hjälpa våra kunder effektivt ute på fältet”, säger Niklas Augustsson, regionchef i Kalmar.

SlangExpress kommer att börja rulla i Kalmar under november. SlangExpress går att nå med ett och samma telefonnummer, oavsett var i landet du befinner dig - 020-46 46 00.