Hydroscand lanserar mobil slangservice i Växjö

2019-04-29

Hydroscands mobila slangservicetjänst fortsätter att växa. Under september månad kommer tjänsten att lanseras i ytterligare en stad, denna gång satsar företaget på Växjö.

Hydroscands mobila slangservicetjänst, SlangExpress, har blivit en succé i Sverige och tjänsten kommer nu att göras tillgänglig även för kunderna i Växjö. Den nya servicebussen beräknas börja rulla i Växjö under september i år och ska tillsammans med SlangExpress i Kalmar och Karlskrona höja servicegraden för kunderna i området.

”Det känns bra att vi nu kommer kunna hjälpa kunderna i Växjö med omnejd – även ute i fält. Detta blir ett bra komplement till butiken i Växjö och SlangExpress i Kalmar och Karlskrona”, säger Niklas Augustsson, regionchef på Hydroscand.

SlangExpress lanserades i Kalmar i slutet av 2018 och har snabbt blivit populär bland kunderna som kontaktar SlangExpress för såväl akuta slangbyten som för förebyggande underhåll.

Den nya servicebussen kommer att bemannas av Bosse Lönnetun som har arbetat en längre tid på Hydroscand. SlangExpress i Växjö går att nå på samma nummer som i övriga delar av landet - 020-46 46 00.