Hydroscand – störst på mobil slangservice i Danmark

2017-10-06

I samband med att Hydroscand öppnade en ny butik i Odense den 18 september, så började även den tionde SlangExpress-bussen att rulla på Fyn. Den tionde bussen innebär att Hydroscand nu är störst på mobil slangservice i Danmark.

SlangExpress är Hydroscands mobila slangjour som innebär att kunderna kan få hjälp på plats att byta slang och kopplingar. Den nya bussen som ska serva Hydroscands kunder på Fyn, bemannas av serviceteknikern Benjamin Ellehauge.

”Våra tio SlangExpress-bussar kommer nu, tillsammans med våra sex butiker, att föra oss lite närmare våra kunder i Danmark. Det känns bra att vi nu kan erbjuda våra kunder på Fyn samma tillgänglighet som våra kunder på Själland och Jylland”, säger Kim Bender, försäljningschef på Hydroscand i Danmark.

Hydroscands tjänst SlangExpress är nu näst intill rikstäckande i Danmark. På Själland utgår Hydroscands SlangExpress-bussar från Köpenhamn/Herlev och från Köge. På Jylland utgår bussarna från Ålborg, Århus och Frederica – och nu utgår även en buss från Odense för att serva kunderna på Fyn.

Hydroscands mobila slangservicebussar är utrustade med maskiner och kopplingar för att tillverka slangar upp till 2 tum. Bussarnas utrustning anpassas alltid efter de lokala behoven som finns på marknaden.

 

På fotot fr. v. syns Henrik Skjellerup och Kim Bender utanför butiken i Köpenhamn/Herlev.