Hydroscands mobila slangservice växer i Östergötland

2018-11-27

​Hydroscands populära mobila slangservicetjänst SlangExpress fortsätter att växa så att det knakar i Östergötland. Servicebussarna rullar konstant och efterfrågan ökar stadigt. Detta har Hydroscand nu svarat på genom att rulla ut en ny buss som utgår från Linköping.

Hydroscands mobila slangservicetjänst SlangExpress har blivit en succé i Sverige. Bara i Östergötland rullar sedan tidigare tre servicebussar och nu har företaget rullat ut sin fjärde buss i regionen.                               

Den fjärde bussen utgår från Hydroscands butik i Linköping och ska tillsammans med de tre bussarna i Norrköping och Linköping, svara upp för den växande efterfrågan som finns i regionen.

”Den servicebuss som finns i Linköping sedan tidigare rullar konstant och vi ser ett starkt behov av tjänsten hos våra kunder. Därför känns det extra bra att vi nu kan öka tillgängligheten med ytterligare en servicebuss i Linköping”, säger Roger Solman som är ansvarig för tjänsten i Linköping.

Den nya bussen började rulla i november och bemannas av Max Johansson. SlangExpress går att nå enkelt med ett och samma telefonnummer (020-46 46 00), oavsett var i landet du befinner dig.

 

På fotot syns Max Johansson (till vänster) och Tommy Söderling (till höger).