Hydroscands slangbutik i Piteå flyttar till större lokaler

2017-11-22

I början av 2018 kommer Hydroscands butik i Piteå att flytta till nya, större lokaler. Den nya butiken kommer att öppna på Relägatan 9, precis intill nuvarande butik, där Hydroscand har sålt slang och ledningskomponenter sedan 2005.

Fastigheten för den nya butiken är under uppbyggnad och kommer att bli nästan 200 m² större än nuvarande lokal. Detta innebär att den nya slangbutiken även kommer att rymma en slangverkstad för SlangExpress på 120 m².

”Vi ser fram emot att flytta till större lokaler och få igång vår nya SlangExpress-verkstad. Det innebär att vi då kommer att ha möjligheten att ta in våra kunders fordon för service och reperationer av slang och ledningskomponenter” säger Urban Bergh, platschef på Hydroscand i Piteå. Han ser även en klar fördel med att flytta till lokaler i närheten av den nuvarande butiken. ”Det blir en mindre omställning för kunderna som kan fortsätta handla sina slangar och kopplingar i byggnaden intill.”

De nya lokalerna gör det även möjligt för Hydroscand att utöka sortimentet i butiken och lagerhålla fler produkter än tidigare. Något som går helt i linje med företagets strategi, att finnas där kunden finns – med de produkter som kunden behöver.