Mikael Arkevret har utsetts till CFO för Hydroscand Group 

2018-02-09

Mikael Arkevret har utsetts till CFO för den globala koncernen Hydroscand Group, med verksamhet i Europa, Asien och Afrika. Mikael Arkevret har tidigare arbetat som ekonomichef på Hydroscand AB.

Mikael Arkevret började sin resa på slangföretaget Hydroscand 1998, efter åtta år på revisionsbyrå. Sedan 2003 har Mikael verkat som ekonomichef på Hydroscand AB. Nu väntar en ny utmaning för Mikael som den 1 februari tillträdde tjänsten som CFO för Hydroscand Group. 

”Det ska bli utmanande och spännande att få arbeta närmare mina kollegor i olika delar av världen. Jag har upplevt otroligt mycket under mina år på Hydroscand och det känns spännande att jag nu får möjligheten att anta en ny utmaning inom koncernen”, säger Mikael Arkevret.

Hydroscands VD och koncernchef, Marcus Larsson, känner sig trygg med valet av Mikael som ny CFO. “Jag är väldigt glad över att Mikael har accepterat erbjudandet. Mikael har en genuin kunskap om företaget och jag ser fram emot att arbeta ännu tätare med honom framöver”, säger Marcus Larsson. 

Koncernen Hydroscand Group har idag över 200 filialer, fler än 400 återförsäljare i Europa, Asien och Afrika och erbjuder det mobila konceptet SlangExpress i de flesta länder där koncernen är verksam. Under 2017 hade Hydroscand Group en omsättning på 220 miljoner Euro.