Nu finns Hydroscands nya vävtejp, vulktejp och eltejp i butik

2017-08-16

Nu finns tre nya tejpsorter från Hydroscand ute i våra butiker. Samtliga kan användas i de flesta miljöer för att snabbt täta en slang, få ett bra grepp eller fixera olika delar med varandra.

  • Hydroscands vävtejp är smidig att använda, fäster bra och går att riva av med händerna. Den har även bra beständighet mot vatten.
  • Hydroscands vulktejp är en isolerande och tätande tejp som tål temperaturer från -40 °C - +90 °C. Tejpen tål långtidsexponering av vatten mycket bra och är därför idealisk för tillfällig lagning av läckor på bland annat rör och slangar.  Den har mycket goda elektriska egenskaper och fungerar bra till de flesta kabelisoleringar och material av gummi och plast. Tejpen är lätt att använda och lämnar inga rester vid borttagning.
  • Hydroscands s-märkta eltejp fäster mycket bra, även på lågenergiytor. Den har ett icke-korrosivt häftämne och god beständighet mot vatten, svaga syror och baser, de flesta lösningsmedel och oljor samt UV-ljus. Den är även självslocknande och kan användas för att hålla ihop kabelbuntar såväl som för isolering. Fungerar bland annat bra vid bilelektriska sammanhang samt till nedgrävda kablar.

Tejperna har följande artikelnummer och storlekar:

Vävtejp 5650-00-30:             B 50mm x L 25 m

Vulktejp 5650-00-31:            B 19 mm x L 10 m

Eltejp 5650-00-32:                B 19 mm x L 20 m