SlangExpress växer så det knakar i Stockholm

2018-01-31

Under 2017 utökade Hydroscand sin mobila slangjour SlangExpress med hela nio bussar i Sverige. Under samma år blev företaget störst på mobil slangservice även i Danmark, när den 10:e servicebussen började rulla. Nu utökas tjänsten i Sverige med ännu en servicebuss – denna gång i Stockholm.

Hydroscand startar 2018 med att utöka sin mobila slangservice SlangExpress med ytterligare en servicebuss i Stockholm. Den nya servicebussen kommer att utgå från södra Stockholm, och blir den åttonde i länet. Hydroscand ser ett ökat behov av tjänsten, där kunderna är i akut behov av att byta slang. Driftstopp kan vara mycket kostsamma, därför behövs snabb slangservice på plats hos kunden, när läget är akut.

”Den ökade efterfrågan av SlangExpress som vi har sett under 2017, är fortfarande stark. Den åttonde slangservicebussen är en viktig pusselbit för att vi ska kunna möta kundernas behov av ökad tillgänglighet i södra Stockholm”, säger Pontus Nygren, marknads- och försäljningschef på Hydroscand.

I Stockholm finns SlangExpress tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan för kunder som är i behov av att byta slang. En lite närmare slangservice helt enkelt!