Affärsidé och värderingar

Affärsidé

Hydroscand är ett globalt decentraliserat företag som säljer prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov genom en innovativ och kundstyrd varuförsörjning.

Mission

Vi hjälper och stödjer våra kunder i deras utveckling, egen effektivitet och lönsamhet genom innovativa och differentierade tjänster och lösningar.

Vision

Hydroscand är den mest lönsamma och innovativa partnern globalt för OEM och eftermarknads-kunder inom tjänster och lösningar för slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov.

Värderingar

Affärsmässig - Vi erbjuder alltid differentierade, prisvärda tjänster och lösningar till våra kunder, och vi fokuserar alltid på lönsamhet för kunden och hos oss.

Kundfokus - Vi utgår alltid från kunden i allt vi gör och vi drivs av att ständigt överträffa våra kunders förväntan.

Hög kvalitet - Vi levererar högkvalitativa produkter och tjänster som vi står bakom.

Innovation - Vi är de mest innovativa inom vår industri och jobbar proaktivt med att finna nya lösningar och tjänster till våra kunder.

Entreprenörskap - Det lokala entreprenörskapet är vårt DNA och det kombinerat med starka stödfunktioner i en global koncern gör oss starka och snabbfotade tillsammans.

Hållbarhet - Vi strävar efter att gå utöver våra lagstadgade skyldigheter att vara en bra kraft i samhället, skapa en säker arbetsplats och minimera vår miljöpåverkan.