ÅRETS JULKLAPP ÄR OMTÄNKSAMHET

Vi närmar oss slutet på året, ett år som kan summeras som annorlunda. Corona-utbrottet har påverkat oss alla, såväl privat som i jobbet. Vi har fått ändra vårt sätt att leva och isolerat oss från dem som vi vanligtvis är nära.

 

Redan utsatta samhällsgrupper har drabbats extra hårt. De äldre ensamma har blivit ensammare och tvingats till isolering i sitt eget hem.

 

De som saknar ett hem, alla hemlösa, står nu inför den kallaste tiden på året, mitt under rådande pandemi. Alla barn som lever i utsatthet i dysfunktionella hem, har under året tvingats till mer tid i denna otrygga miljö.

 

2020 har minst sagt varit ett år av utmaningar, ett år då medkänsla och omtänksamhet har blivit viktigare än någonsin. Med anledning av detta har vi valt att ge bort en del av våra julklappar i år, till dem som behöver det mer. Hydroscand kommer därför att skänka en större summa pengar till Frälsningsarmén, Stockholms Stadsmission och Vid din sida. Tre organisationer som kämpar för att minska ensamheten hos våra gamla,  ge tak över huvudet till dem som fryser och ge trygghet till barnen som inte längtar till julen - utan till att jullovet ska ta slut.

Organisationen Vid Din Sida arbetar för att stödja äldre hemlösa med mat, kläder, hygienartiklar och andra nögvändigheter. Vid Din Sidas Swishnummer är 1234352480 om du vill vara med och bidra.

 

 

Stockholms stadsmission arbetar för ett mänskligare samhälle för att främja delaktighet och att förebygga utanförskap. Vill du hjälpa till att göra Stockholm till en mänskligare stad kan du själv ge en gåva via Swish till 9003518

 

Sedan 1882 har Frälsningsarmén bedrivit socialt arbete i Sverige. Vill du vara med att bidra till Ingen ska fira jul utan värme kan du swisha till 9004805.

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna