Adress Norrlandsvägen 22 661 40 Säffle
Telefon 0533-100 13
Öppettider Mån - Fre 07:00 - 16:00 Lör - Sön Stängt
Peter Nilsson
0533-100 78
Platschef
Tomas Zettergren
054-85 19 65
Regionchef Värmland/Dalsland
Butik
Säffle

SLANGAR OCH LEDNINGSKOMPONENTER I SÄFFLE

Vi brinner för service och anpassar oss efter dina önskemål och behov! Hos oss i Säffle hittar du lösningar på allt som hör slangar och kopplingar till.

Våra kunder är en blandning av stora industrier, små entreprenader och privatkunder. Alla har de olika förutsättningar. Utifrån personerna vi möter varje dag har vi byggt upp vårt lokalanpassade lager som finns tillgängligt över disk, med allt från hydraulik till pneumatik. Skulle du behöva någon rörklammer, adapter, snabbkoppling, hydraulslang, industrislang eller något annat som inte finns hos oss i Säffle, kan vi självklart beställa in det, inom företaget har vi ett stort nätverk av butiker och ett centrallager som kan vara oss behjälpliga.

VI HJÄLPER DIG ATT HITTA RÄTT LÖSNING

Då vi har ett brett spektrum av kunder, kan erfarenheten från deras tidigare frågeställningar hjälpa oss att lösa dina slangrelaterade problem. Så oavsett om du är ute efter adaptrar, flänsar, mätinstrument eller något annat inom slang och ledningskomponenter – ring oss på Hydroscand eller kom förbi butiken i Säffle för att möta vår serviceinriktade personal personligen!

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna