VI ÄR DIN NÄRMASTE SLANGSERVICE

Hydroscand är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamheter i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. 

Vi har som målsättning att alltid finnas närmast kunden med erfaren personal, ett komplett sortiment och innovativa tjänster. 

Välkommen till din närmaste slangservice!

UNO-MATIC SNABBKOPPLINGAR

Hydroscand erbjuder en ny serie kopplingar inom fordonspneumatik som säkerställer luftanslutningen mellan lastbil och släpvagn eller dragbil och påhängsvagn.
UNO-MATIC-serien har utvecklats för att leverera en hög säkerhet, lång livslängd och god ergonomi.

VISA ALLA

UNO-MATIC SNABBKOPPLINGAR

Hydroscand erbjuder en ny serie kopplingar inom fordonspneumatik som säkerställer luftanslutningen mellan lastbil och släpvagn eller dragbil och påhängsvagn.
UNO-MATIC-serien har utvecklats för att leverera en hög säkerhet, lång livslängd och god ergonomi.

VISA ALLA

 1. Snabbkoppling släpdel, UNO-MATIC SEMTRA

  Snabbkoppling släpdel, UNO-MATIC SEMTRA

  5099-29-4

  Snabbkoppling släpdel som är till för att sammankoppla släpdelen till luftanslutningen på lastbil eller dragbil. För att trycksätta bromsarna och andra pneumatiska funktioner i släpvagnen eller påhängsvagnen. Tillverkas i Sverige och är anpassad för det nordiska klimatet.
  Visa produkt
 2. Snabbkoppling bildel med backventil, UNO-MATIC SEMTRA

  Snabbkoppling bildel med backventil, UNO-MATIC SEMTRA

  5099-29-3

  Snabbkoppling bildel med backventil som är till för att sammankoppla luftanslutningen mellan lastbil och släpvagn eller dragbil och påhängsvagn. UNO-MATIC snabbkoppling används för att på ett säkert sätt överföra luft till påhängsfordonet för att bland annat trycksätta luften till det pneumatiska bromssystemet. Bilden är tillverkad i aluminium och handtaget är ergonomiskt utformat och gummibeklätt. Tillverkas i Sverige och är anpassad för det nordiska klimatet.
  Visa produkt
 3. Snabbkoppling släpdel, UNO-MATIC

  Snabbkoppling släpdel, UNO-MATIC

  5099-29-2

  Snabbkoppling släpdel som är till för att sammankoppla släpdelen till luftanslutningen på lastbil eller dragbil. Snabbkopplingen används för att trycksätta bromsarna och andra pneumatiska funktioner i släpvagnen eller påhängsvagnen. Tillverkas i Sverige och är anpassad för det nordiska klimatet.
  Visa produkt
 4. Snabbkoppling bildel med backventil, UNO-MATIC

  Snabbkoppling bildel med backventil, UNO-MATIC

  5099-29-1

  Snabbkoppling bildel med backventil som är till för att sammankoppla luftanslutningen mellan lastbil och släpvagn eller dragbil och påhängsvagn. UNO-MATIC snabbkoppling används för att på ett säkert sätt överföra luft till påhängsfordonet för att bland annat trycksätta luften till det pneumatiska bromssystemet. Bildelen är tillverkad i aluminium och handtaget är gummibeklätt. Tillverkas i Sverige och är anpassad för det nordiska klimatet.
  Visa produkt

NYHETER 
EVENTS 


Se historien om Hydroscands skolprojekt i Sydafrika

Hydroscand har sedan 2011 engagerat sig i en skola och förskola i Sydafrika för att förändra elevernas vardag och framtidsutsikter till det bättre. I samband med att vi fyller 50 år startar Hydroscand nu en fond för att kunna stötta eleverna ytterligare. Vi skänker även en större jubileumsgåva till fonden.

Se filmen om vårt skolprojekt och vad vi tillsammans med eldsjälar på plats, har åstadkommit under se senaste åtta åren.

Läs mer här

© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna