Jobba på Hydroscand

Vill du bli en del av oss på Hydroscand? Vi växer kraftigt och söker nya engagerade medarbetare som vill följa med oss på resan.

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 500 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

Vill du bli en del av oss?

Nedan hittar du alla tjänster som vi rekryterar till just nu. Varmt välkommen med din ansökan!

SlangExpress växer - just nu söker vi duktiga Servicetekniker över hela landet

Vill du ha ett omväxlande jobb där du hjälper våra kunder i fält? Då kan detta vara ett jobb för dig! Se filen för att få en inblick i hur det är att arbeta som serviceteknikern på Hydroscand.

 

Lediga tjänster

Om Hydroscand


Lediga tjänster


Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss, men hittar i nuläget ingen annons som passar din profil?

Då är du ändå varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss!

Skicka din spontanansökan till:

[email protected]

eller fyll i ansökningsformuläret.

Butikssäljare/slangmontör, Malmö

Vill du agera våra kunders närmaste slangservice i Malmö? Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete?  Vill du arbeta med försäljning och är redo att ge våra kunder förstaklassig service? Är det dig vi söker som vår nya butikssäljare/slangmontör i Malmö

 

Sista ansökningsdag: 2020-06-21

 

 

Läs mer och ansök

Konceptansvarig - Hydroscand Stockholm

Till vårt huvudkontor i Sköndal, Stockholm, söker vi nu en konceptansvarig som kommer att ansvara för Hydroscands mobila slangservicekoncept SlangExpress samt våra produkter och tjänster inom centralsmörjning (CLS) i Sverige. Tjänsten passar dig som är organiserad, uppskattar en varierande vardag och motiveras av utveckling.

 

Sista ansökningsdag 2020-06-21

 

 

Läs mer och ansök

Servicetekniker, SlangExpress Kiruna

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi en servicetekniker till Kiruna!

 

Sista ansökningsdag 2020-06-15

 

 

Läs mer och ansök

Butikssäljare/servicetekniker, Sundsvall

Vill du vara en del av en branschledande och kraftigt växande global koncern? Har du ett tekniskt intresse, en känsla för service och erfarenhet av att meka och skruva? Då kan du vara vår nya butikssäljare och servicetekniker i vår butik i Sundsvall.

 

Sista ansökningsdag: 2020-06-08

 

 

Läs mer och ansök

Butikssäljare/Slangmontör, Gällivare

Vill du agera våra kunders närmaste slangservice i Gällivare? Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med monterings- och produktionsarbete och är redo att ge våra kunder förstaklassig service? Är det dig vi söker som vår nya slangmontör/butikssäljare i Gällivare?

 

 

Läs mer och ansök

Bli en del av succén SlangExpress

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi skickliga tekniker över hela landet - så ta chansen och ansök redan idag!

 

 

Läs mer och ansök


© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna