Jobba på Hydroscand

Jobba på Hydroscand

Vill du bli en del av oss på Hydroscand? Vi växer kraftigt och söker nya engagerade medarbetare som vill följa med oss på resan.

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Vill du bli en del av oss?

Nedan hittar du alla tjänster som vi rekryterar till just nu. Varmt välkommen med din ansökan!

SlangExpress växer - just nu söker vi duktiga Servicetekniker över hela landet

Vill du ha ett omväxlande jobb där du hjälper våra kunder i fält? Då kan detta vara ett jobb för dig! Se filen för att få en inblick i hur det är att arbeta som serviceteknikern på Hydroscand.

 

 

Om Hydroscand


Lediga tjänster


Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss, men hittar i nuläget ingen annons som passar din profil?

Då är du ändå varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss!

Skicka din spontanansökan till:

[email protected]

eller fyll i ansökningsformuläret.

Platschef, Borlänge

Vill du vara med och utveckla Hydroscands verksamhet i Borlänge med hjälp av ditt ledarskap? Drivs du av att se resultat av det du gör och motivera andra att gå samma väg? Då kan det vara dig vi söker som platschef till vår filial i Borlänge.

 

Läs mer och ansök

Platschef, Umeå

Vill du ha en viktig roll på ett branschledande och kraftigt växande företag där dina goda ledaregenskaper kan göra skillnad? Är du även tekniskt intresserad, lösningsorienterad och har en affärsmässig inställning? Då kan det vara dig vi söker som platschef för våra filialer i Umeå.

 

 

Läs mer och ansök

Försäljningsansvarig, Västra Götaland 

Vill du spela en viktig roll på ett branschledande, expanderande företag, där du arbetar med uppsökande försäljning ute i fält? Har du erfarenhet av B2B-försäljning och goda ledaregenskaper som du vill få användning för i ditt arbete? Då kan det vara dig vi söker som vår nya försäljningsansvariga i Västra Götaland!

 

 

Läs mer och ansök

Fältsäljare, Östergötland

Är du en social och serviceinriktad säljare som söker ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt? Vill du spela en viktig roll på ett branschledande företag, där du arbetar med uppsökande försäljning ute i fält? Då kan det vara dig vi söker som vår nya fältsäljare i Östergötland!

 

 

Läs mer och ansök

Butikssäljare/Slangmontör, Växjö

Vill du agera våra kunders närmaste slangservice i Växjö? Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med försäljning och är redo att ge våra kunder förstaklassig service? Är det dig vi söker som vår nya butikssäljare/slangmontör i Växjö?

 

 

Läs mer och ansök

Butikssäljare/Slangmontör, Kiruna

Vill du agera våra kunders närmaste slangservice i Kiruna? Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med försäljning och är redo att ge våra kunder förstaklassig service? Är det dig vi söker som vår nya butikssäljare i Kiruna?

 

 

Läs mer och ansök

Servicetekniker, SlangExpress Malmö

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi en servicetekniker till Malmö!

 

 

Läs mer och ansök

Butikssäljare/Slangmontör, Gällivare

Vill du agera våra kunders närmaste slangservice i Gällivare? Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med monterings- och produktionsarbete och är redo att ge våra kunder förstaklassig service? Är det dig vi söker som vår nya slangmontör/butikssäljare i Skellefteå?

 

 

Läs mer och ansök

Bli en del av succén SlangExpress

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi skickliga tekniker över hela landet - så ta chansen och ansök redan idag!

 

 

Läs mer och ansök


© Hydroscand 2019 - Alla rättigheter förbehållna