Jobba på Hydroscand

Vill du bli en del av oss på Hydroscand? Vi växer kraftigt och söker nya engagerade medarbetare som vill följa med oss på resan.

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.

Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. I Sverige har Hydroscand ett 70-tal slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 500 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2019).

 

Vill du bli en del av oss?

Nedan hittar du alla tjänster som vi rekryterar till just nu. Varmt välkommen med din ansökan!

SlangExpress växer - just nu söker vi duktiga Servicetekniker över hela landet

Vill du ha ett omväxlande jobb där du hjälper våra kunder i fält? Då kan detta vara ett jobb för dig! Se filen för att få en inblick i hur det är att arbeta som serviceteknikern på Hydroscand.

 

Lediga tjänster

Om Hydroscand


Lediga tjänster


Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta hos oss, men hittar i nuläget ingen annons som passar din profil?

Då är du ändå varmt välkommen att skicka in ditt CV till oss!

Skicka din spontanansökan till:

[email protected]

eller fyll i ansökningsformuläret.

Receptionist, Sköndal

Är du servicemedveten, strukturerad och gillar att vara spindeln i nätet? Då kanske det är just dig vi söker som receptionist till vårt huvudkontor i Sköndal.

Sista ansökningsdag: 2020-07-31

 

 

Läs mer och ansök

Butikssäljare/Slangmontör, Växjö

Vill du agera våra kunders närmaste slangservice i Växjö? Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete?  Vill du arbeta med försäljning och är redo att ge våra kunder förstklassig service? Är det dig vi söker som vår nya butikssäljare/slangmontör i Växjö?

Sista ansökningsdag: 2020-08-09

 

 

Läs mer och ansök

Servicetekniker SlangExpress, Örebro

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi en servicetekniker/verkstadsmedarbetare till Örebro!

 

Sista ansökningsdag: 2020-08-09

 

 

Läs mer och ansök

Arbetsledare lager - Sköndal

Nu söker vi en engagerad arbetsledare till vårt huvudlager i Sköndal. Har du truckkort och är en ansvarstagande person som inte är rädd för att ta i när det behövs? Är du bra på att engagera andra och trivs med att ha många bollar i luften? Då kan det vara just dig vi söker!

 

Sista ansökningsdag: 2020-07-31

 

 

Läs mer och ansök

Servicetekniker, Slangexpress - Södra Stockholm

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi skickliga tekniker till SlangExpress i södra Stockholm - så ta chansen och ansök redan idag!

 

Sista ansökningsdag: 2020-07-31

 

 

Läs mer och ansök

Servicetekniker och verkstadsmedarbetare, Skövde

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi en servicetekniker/verkstadsmedarbetare till Skövde!

 

Sista ansökningsdag: 2020-07-31

 

 

Läs mer och ansök

Säljande platschef, Växjö

Är du en engagerad ledare med intresse för teknik och försäljning? Vill du arbeta på ett globalt familjeföretag där du får vara med och utveckla vår verksamhet i Växjö? Då kanske det är dig vi söker som platschef för vår filial i Växjö.

 

Sista ansökningsdag: 2020-07-31

 

 

Läs mer och ansök

Butikssäljare/Slangmontör, Gällivare

Vill du agera våra kunders närmaste slangservice i Gällivare? Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Vill du arbeta med monterings- och produktionsarbete och är redo att ge våra kunder förstaklassig service? Är det dig vi söker som vår nya slangmontör/butikssäljare i Gällivare?

 

 

Läs mer och ansök

Bli en del av succén SlangExpress

Är du en teknisk problemlösare som vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice – SlangExpress. Nu söker vi skickliga tekniker över hela landet - så ta chansen och ansök redan idag!

 

 

Läs mer och ansök


Job openings Hydroscand Group

We currently do not have any open positions at Hydroscand Group.

 

If you want to send an open application, please connect with us here.

 

 


© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna