Monthly Archives : November 2018

  • Hydroscands mobila slangservice växer i Östergötland

    Nov 27 2018

    ​Hydroscands populära mobila slangservicetjänst SlangExpress fortsätter att växa så att det knakar i Östergötland. Servicebussarna rullar konstant och efterfrågan ökar stadigt. Detta har Hydroscand nu svarat på genom att rulla ut en ny buss som utgår från Linköping.

    Fortsätt läsa
  • Hydroscand lanserar kraftfull brandsäkerhetsslang

    Nov 19 2018

    Hydroscands nya brandsäkerhetsslang, Firehunter 5000, är en kraftfull hydraulslang som tål extrema påfrestningar. Slangen lämpar sig därför väl i krävande miljöer, där den håller länge, även i händelse av brand.

    Fortsätt läsa
  • Hydroscand lanserar mobil slangservice i Halmstad

    Nov 15 2018

    Hydroscands mobila slangservicetjänst växer så att det knakar i Sverige. Under 2018 har företaget expanderat kraftigt och rullat ut nya servicebussar över hela landet. Nu gör Hydroscand den populära tjänsten tillgänglig för flera och lanserar SlangExpress för kunderna i Halmstad.

    Fortsätt läsa
  • SlangExpress växlar upp i Helsingborg

    Nov 05 2018

    Intresset är starkt för Hydroscands mobila slangservice som snabbt blivit populär i Skåne. I takt med att efterfrågan ökar väljer Hydroscand att  utöka servicen i Helsingborg genom att rulla ut ytterligare en buss i staden. 

    Fortsätt läsa
  • Hydroscand lanserar ny 320 koppling

    Nov 01 2018

    Hydroscand har lanserat en egen 320 koppling för pneumatiska system. En greppvänlig snabbkoppling som lämpar sig extra väl för verkstäder och industrier som snabbt behöver kunna koppla i och ur olika typer av lufttrycksverktyg eller maskiner.

    Fortsätt läsa

5 varor

© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna