Hydoscands SlangExpress växer i Göteborg

Hydroscands populära mobila slangservicetjänst fortsätter att växa i Sverige. I Göteborg rullar servicebussarna konstant och efterfrågan ökar stadigt. Detta svarar nu Hydroscand på genom att satsa ytterligare på SlangExpress i staden.

Den nya servicebussen har redan börjat rulla. Hydroscands mobila tjänst SlangExpress hjälper företagets kunder i fält, med såväl akuta slangbrott som planerade driftstopp.

”Vi strävar hela tiden efter att öka tillgängligheten och korta inställelsetiderna till våra kunder eftersom vi vet att ett oplanerat driftstopp kan bli mycket kostsamt. Denna utökning av tjänsten är ett steg i vår strategi att alltid finnas närmast kunderna”, säger Tobias Rydell som är ansvarig för SlangExpress i Göteborg.

Den nya servicebussen kommer att bemannas av Hydroscands servicetekniker Alexander Svensson. I Göteborg finns SlangExpress tillgänglig dygnet runt, sju dagar i veckan. Vid behov kan kunderna nå SlangExpress med samma nummer, oavsett var i landet de befinner sig, 020-46 46 00.

Publicerad: 2019-10-22
© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna