Hydroscand etablerar sig på Gotland

Hydroscand inleder året med att fortsätta sin expansiva resa och startar nu upp sin 67:e butik i Sverige. Denna gång sker etableringen på Gotland.

Den nya butiken beräknas öppna under mars månad och utöver butiken, så rymmer den nya lokalen även en verkstad med kapacitet att ta emot olika fordon för service och reparation av slang och ledningskomponenter.

I samband med att den nya butiken öppnar kommer Hydroscand även att lansera tjänsten SlangExpress för att öka servicegraden för kunderna i fält. 

”Etableringen på Gotland känns helt i linje med vår strategi om att alltid finnas närmast kunden. På en ö, där det inte är lika enkelt att snabbt leverera material från fastlandet, är det extra viktigt med lokal närvaro och mobil slangservice för att minimera driftstopp för våra kunder”, säger Leif Hammarberg, regionchef Stockholm på Hydroscand.

Butikens sortiment kommer att anpassas efter det lokala behovet hos kunderna som finns framförallt inom jordbruk, entreprenad, marin, livmedelsindustri och bygg.

Platschef för den nya filialen på Gotland blir Mikael Liljegren. 

Publiserad: 2019-01-18
© Hydroscand 2019 - Alla rättigheter förbehållna