Hydroscand lanserar mobil slangservice i Mora

Under de senaste åren har SlangExpress expanderat kraftigt i Sverige och nu lanserar Hydroscand tjänsten även i Mora. Den nya servicebussen utgår från Mora och kommer tillsammans med SlangExpress i Borlänge att hjälpa Hydroscands kunder i Dalarna.

”För att vi ska kunna leva upp till vårt löfte om att vara kundens närmaste slangservice, har vi valt att utöka SlangExpress med ytterligare en servicebuss i Dalarna. Tillsammans med SlangExpress i Borlänge och våra fyra butiker i området, kan vi skapa den tillgänglighet som våra kunder i Dalarna förtjänar”, säger Patrik Nygårds, regionchef på Hydroscand.

SlangExpress framfart i Sverige förvånar inte Patrik som menar att oplanerade driftstopp är en kostsam historia, vilket gör att allt fler ser det stora värdet i effektiv mobil slangservice på plats hos kunden.

Hydroscands kunder nyttjar inte bara SlangExpress för akuta behov efter slangbrott, utan även för förebyggande slangservice och diagnostisering på plats hos kunden.

SlangExpress har precis börjat rulla i Mora och går att nå med ett och samma telefonnummer, oavsett var i landet du befinner dig - 020-46 46 00.

Publicerad: 2018-12-17
© Hydroscand 2020 - Alla rättigheter förbehållna