​Hydroscands nya slangpress underlättar arbetet i fält

Hydroscand nya, bärbara slangpress är speciellt utformad för att passa arbeten i fält. Den väl genomtänkta designen och valet av material har resulterat i en riktig kvalitetsmaskin – som endast väger 47 kg.

Den nya slangpressen kallas H24DC – Lightweight och som namnet indikerar, är detta en lätt maskin som klarar av tuffa jobb. Den låga vikten och smidiga designen, gör att maskinen passar utmärkt för arbeten i fält där utrustningen inte får väga för mycket, som exempelvis i servicebussar.

”Vi har länge sett ett behov av en slangpress som väger mindre än motsvarande modell. Vi har därför byggt en press som inte får väga för mycket men samtidigt har identisk prestanda som dagens maskin. Resultatet blev H24DC – Lightweight”, säger Admir Paratusic, VD på Hydroscand Machine AB.

Trots att slangpressen är liten och smidig har den exakt samma prestanda som sin tyngre version. H24DC – Lightweight har en presskraft på 140 ton och är byggd i högkvalitativt aluminium för att säkerställa en lång livslängd.

Du kan beställa slangpressen på din närmaste Hydroscand-filial. Den nya slangpressen är utvecklad och tillverkad av Hydroscand Machine AB som ingår i koncernen Hydroscand Group.

Publicerad: 2019-11-08
© Hydroscand 2021 - Alla rättigheter förbehållna