Kundernas engagemang resulterade i donation till Hydroscands skolprojekt i Sydafrika

Som tack till alla kunder som tog sig tid och svarade på en kundnöjdhetsundersökning, donerade Hydroscand 10 SEK för varje svar till företagets skolprojekt i KwaZulu Natal, Sydafrika. Tack vare att så många kunder tog sig tid att svara på undersökningen, har nu Hydroscand donerat en väsentlig summa till skolprojektet, där företaget arbetar för att utveckla Inqolayolwazi Primary School i Appelsbosch.

”Hydroscand vill rikta ett stort tack till alla kunder som har bidragit med sin tid och därigenom donerat pengar till projektet och givit oss värdefull feedback som kan hjälpa oss att ta Hydroscand till nya höjder”, säger Marcus Lasson, koncernchef för Hydroscand Group.

Engagemanget för att utveckla skolan i Sydafrika väcktes under våren 2011 då Hydroscand startade sin verksamhet i landet. I samband med etableringen tog Björn Holmström, grundare av Hydroscand, tillsammans med sin fru Kaisa-Lena Holmström en rundtur i Sydafrika och besökte byn Appelsbosch i Kwazulu-Natal och Inqolayolwazi Primary School. Björn och Kaisa blev djupt oroade över att skolan var väldigt försummad och för att klassrummen var överfulla med barn. Samtidigt berördes de av barnens entusiasm över att bli utbildade.

Där och då beslutade Björn att Hydroscand skulle donera pengar för att bygga en ny fastighet med flera nya klassrum till barnen. Sedan dess har mycket hänt på skolan som på olika sätt har förbättrat vardagen för eleverna på Inqolayolwazi Primary School.

Läs mer om Hydroscands skolprojekt i Sydafrika.

Publicerad: 2018-07-06
© Hydroscand 2019 - Alla rättigheter förbehållna